En bra frisör i Uppsala

Ni vet hur jobbigt det kan vara att byta frisör? Innan man blir bekanta och frisören vet precis vad man vill ha. Det dilemmat hade Kristin när hon flyttade till Uppsala och började leta frisör.

Idag är det lite enklare än det var förr. Nu kan man hitta recensioner på nätet. Det är bara att googla, vilket Kristin gjorde. Flera salonger dök upp men en stod ut lite extra. Hair Studio i Uppsala. Det hon fastnade för var frågan “Behöver du göra en förändring?”. Pang, den fastnade direkt. Det var precis därför hon var där. Hon var i Uppsala för att hon behövde förändring.

Vad kunde vara bättre än att byta frisyr i en stad där ingen kände henne. Perfekt. Det var dags att boka tid.

Frisör i Uppsala skapar förändring

Inne på hemsidan bekräftades hennes funderingar i form av ett event. Dagen därpå gick hon förbi salongen och bokade en tid samtidigt som hon förhörde sig om hur eventet, som kallades “gör om dig”, fungerade för det ville hon verkligen prova på.

När hon några dagar senare kom in på salongen var det för att fixa till topparna, klippa luggen och lägga lite snygga slingor. Hon gillade genast sin frisör som ställde massor med frågor för att få veta var Kristin tyckte om. Sedan gav hon förslag vilket slutade med att Kristin gick därifrån med en helt annan färg än vad som var tänkt. Men oj, vad snyggt det blev.

Hon längtade redan till nästa gång när de skulle göra om henne. Så spännande!

27 Jul 2021