Gratis tandläkare i Solna – för dig som är ung

Det är gratis att gå till en tandläkare i Solna. I alla fall om du inte har fyllt 23 år än. Så passa på att åtgärda dina tänder innan du behöver betala för det.

Du vet väl att alla i Sverige har rätt till gratis tandvård fram tills att de fyller 23? Det är ett mycket generöst erbjudande som särskilt du som fyllt 20 bör använda dig av. De där åren mellan 20 och 23 kan nämligen spela stor roll för hur dina tänder mår när du blir pensionär.

Även om du är ung och fri bör du självklart fundera på hur livet ska bli när du blir gammal. Och inte bara lite gammal utan så där supergammal, typ över 70. Passa på att åtgärda dina tänder nu, så slipper du betala dyra pengar för det senare i livet. Om inte annat kan du se det som en typ av pensionssparande.

Fixa till dina tänder hos en tandläkare utan att betala för dig

Hos en tandläkare i Solna kan du få hjälp med allt från tandreglering till lagning av hål och allmänna undersökningar. Tandreglering kan mycket väl falla inom ramarna för fri tandvård. Däremot kan det vara mycket dyrt att reglera tänderna som vuxen, eftersom det är en behandling som sker över lång tid och som kräver flera återbesök.

Passa på att åtgärda det där sneda bettet som gör att du får spänningshuvudvärk, eller de där tätt sittande tänderna som gör att du inte kan få ordentligt rent i (det obefintliga) mellanrummet mellan tänderna. Och gör det nu, medan tid är att fortfarande ta del av den fantastiska fria tandvård som erbjuds alla svenska medborgare under 23 år.

1 Mar 2023