Ibland är fettsugning en nödvändighet

Människor är olika – vi föds helt enkelt med olika förutsättningar - och alla kan inte nå de mål de kanske satt upp gällande hur man vill se ut. Detta rent fysiskt och gällande framförallt vår vikt; och där man kan se att vissa människor knappt behöver anstränga sig för att hålla den vikt de vill ha.

Dessa personer kan i stort sett äta vad som helst och behöver knappt träna för att hålla formen och ställer man detta mot hur andra tvingas jobba så kan det hela te sig aningen aningen orättvist. Det vill säga – en del personer lägger om hela sin livsstil för att gå ner i vikt – man börjar träna och man provar på olika dieter – men det finns trots det ändå områden kvar på kroppen där fettet ligger kvar.

Ett typiskt exempel på detta är om man har en mage där fett samlats och där man försöker sig på att göra en massa situps som lösning; något som ger en betydligt starkare mage – men som i sak inte tar bort fettet i fråga. Man kan nämligen inte punktbränna bort fett och det här gäller såväl nämnda mage som vid en dubbelhaka, för stor rumpa, kraftiga lår eller för exempelvis det man brukar kalla för kärlekshandtag.

Kort sagt; där krävs det ofta professionell hjälp för att komma till bukt med problemen och detta i form av en fettsugning – en metod som idag både är säkrare och vanligare än vad fallet var för några år sedan. Fettsugning är något som väldigt många kliniker över hela Sverige – men främst i Stockholm – erbjuder och det är också ett säkert sätt att nå de målbilder som man satt upp, men som man på grund av sin genetik och sina fysiska förutsättningar kan ha svårt att nå. Märk väl här!

Hitta en seriös klinik för fettsugning i Stockholm

Då vi talar om fettsugning så handlar det just om dessa fall och metoden ska inte ses som en ersättning till vare sig träning eller kost; fettsugning ska enbart ses som ett komplement. För – hur säker en fettsugning än är idag – så innebär ett sådant ingrepp alltid vissa risker och därför också en konsultation innan en absolut nödvändighet.

Det vill säga, har du problem med en dubbelhaka och vill genomföra en fettsugning så är det viktigt att du träffar kirurgen och går igenom dina mål, din sjukdomshistorik och får förklarat för dig exakt hur ingreppet ser ut. En seriös och välrenommerad klinik är av den anledningen alltid att föredra vid en fettsugning och även om man där får betala lite mer – marginellt – så får man mer för pengarna och detta sett både till resultat, säkerhet och kring allt runt omkring där exempelvis konsultationen inte ska underskattas.

29 Aug 2017